Εύκολη αναζήτηση

Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση σε όλες της κατηγορίες μας.

Δημιουργία profile

Δημιουργία profile του επαγγελματία και του ιδιώτη με name και email

Εύκολη καταχώρηση

Εύκολη καταχώρηση στοιχείων και αγγελιών του επαγγελματία

Δωρεάν υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για αυτούς που αναζητούν στον κατάλογό μας (ιδιώτες)

Το συγκεκριμένο site αποτελεί έναν τεχνικό επαγγελματικό κατάλογο ή ένα business directory. Ένα σημείο στο οποίο συγκεντρώνονται τα περισσότερα επαγγέλματα γύρω από τις κατασκευές. Μηχανικοί , τεχνίτες , οικοδομικά υλικά , μεσίτες , συμβολαιογράφοι , δικηγόροι , λογιστές. Θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ψάξει και να βρει έναν επαγγελματία γύρω από τις κατασκευές χωρίς καμία δέσμευση , απλά και γρήγορα, με μία απλή αναζήτηση ανά κατηγορία και τοποθεσία . Θα μπορεί να βρει επίσης και επιμέρους καταχωρήσεις , όπως αυτές των ακινήτων
Έχουμε οκτώ γενικές κατηγορίες επαγγελματικών καταχωρήσεων , με κάποιες από αυτές να έχουν και υποκατηγορίες . Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της τεχνικής οικοδομικής δραστηριότητας. Από ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους) , ΤΕΧΝΙΤΕΣ , ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ , μέχρι και ΑΚΙΝΗΤΑ προς πώληση ή ενοικίαση ή αντιπαροχή ή άλλη εκμετάλλευση .
Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους. ΠΡΩΤΟΝ πατώντας πάνω στον χάρτη και ξεκλειδώνοντάς τον (από επάνω και αριστερά) να πηγαίνετε στο μέρος που θέλετε. ΔΕΥΤΕΡΟΝ με την μπάρα αναζήτησης βάζοντας κάποια λέξι κλειδί ή ένα επάγγελμα ή μία τοποθεσία ή όλα αυτά μαζί. ΤΡΙΤΟΝ πατώντας απ' ευθείας πάνω στις κατηγορίες ή υποκατηγορίες και μετά να κάνετε επιμέρους αναζήτηση.
Προαιρετικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα profile , κάνοντας εγγραφή από επάνω και δεξιά δίνοντας ένα όνομα και ένα email. Αμέσως θα σας αποσταλεί ένας κωδικός (password) με τον οποίο θα μπορείτε να εισέλθετε στο site μας και να βάλετε και τα στοιχεία σας τα οποία θα μπορείτε να μην τα εμφανίζεται. Η όλη η διαδικασία θα σας βοηθήσει να αποθηκεύεται τις αγαπημένες σας αναζητήσεις (με like) έτσι ώστε να τις ξαναδείτε αργότερα. Επίσης η εγγραφή σας θα σας επιτρέψει να καταχωρήσετε αν θέλετε ένα ακίνητο που διαθέτεται για πώληση ή ενοικίαση ή αντιπαροχή ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

Πρώτα από όλα πρέπει να δημιουργήσετε ένα profile κάνοντας εγγραφή στον κατάλογό μας. Πηγαίνετε επάνω και δεξιά και κάνετε εγγραφή δίνοντας ένα όνομα και το email σας. Το όνομα και ο κωδικός που θα σας δοθεί στο email σας θα τα χρησιμοποιείτε για την εισαγωγή σας ως μέλος πλέον . Tον κωδικό σας μπορείτε να τον αλλάξετε στην συνέχεια και να βάλετε κάποιον δικό σας . H διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και γίνεται μέσα από το control panel όταν εισέλθετε ως μέλος.
Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνετε καταχώρηση των στοιχείων σας αναλυτικά , εφ' όσον θέλετε να σας βρίσκουν με αυτά όσοι αναζητούν κάποιον επαγγελματία . Θα πρέπει να δηλώσετε το profile σας δημόσιο , όπως και την φόρμα επικοινωνίας , ώστε να μπορεί κάποιος να σας στείλει ένα μήνυμα ή να σας τηλεφωνήσει . Μπορείτε να βάλετε τηλέφωνο σταθερό , κινητό , email και web site .
Καταχώρηση αγγελίας σημαίνει ότι με βάση το profile που δημιουργήσατε μπορείτε να κάνετε καταχωρήσεις , σε μέχρι και 10 ξεχωριστές αγγελίες , τις υπηρεσίες που προσφέρεται . Σε κάθε αγγελία μπορείτε να βάλετε περιγραφή , φωτογραφίες , video και την ιστοσελίδα που τυχόν διαθέτετε . Έτσι δημιουργείτε και ένα backlink για την ιστοσελίδα σας που από εδώ θα οδηγηθεί κάποιος απευθείας σε αυτήν . Για παράδειγμα κάποιος που είναι υδραυλικός μπορεί να γράψει τα στοιχεία του πηγαίνοντας στην κατηγορία "Τεχνίτες" και στην υποκατηγορία "Υδραυλικοί" . Το ίδιο μέλος μπορεί να κάνει μία ακόμη καταχώρηση αν έχει ένα ακίνητο για ενοικίαση ή και μία άλλη για ακίνητο προς πώληση.
Όλες οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για όλους. Εάν και εφ' όσον το επιθυμείτε θα μπορείτε με ένα μικρό αντίτιμο να προωθήσετε μία συγκεκριμένη αγγελία σας , ώστε στην κατηγορία στην οποία ανήκει να φαίνεται πρώτη σε σχέση με άλλες , για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ανάλογα με την προσφορά την οποία θα επιλέξετε .

Ερωτήσεις

Το eig είναι τα αρχικά γράμματα από την έκφραση Engineering In Greece , δηλαδή EIG , δηλαδή η μηχανική στην Ελλάδα.

Ο οποιοσδήποτε αυτό που θα μπορεί να βρει στο site eig.gr είναι ΠΡΩΤΟΝ συγκεντρωμένους όλους τους επαγγελματίες της τεχνικής-οικοδομικής δραστηριότητας και τις υπηρεσίες γύρω από αυτές τις εργασίες , ΔΕΥΤΕΡΟΝ γρήγορη και εύκολη αναζήτηση αυτών των επαγγελματιών, ΤΡΙΤΟΝ διάφορα ακίνητα προς εκμετάλλευση .

Καμία απολύτως δέσμευση. Κάνετε αναζήτηση, βρίσκεται αυτό που θέλετε, παίρνετε τα στοιχεία που θέλετε (τηλέφωνα, κινητά, διεύθυνση, email κτλ) και αυτό ήταν όλο. Επικοινωνήστε αν θέλετε με αυτόν που ψάχνατε να βρείτε και κάνετε δουλειά μαζί του.

Αν γίνεται μέλος (είναι ΔΩΡΕΑΝ) θα μπορείτε να αποθηκεύεται τις αγαπημένες σας αναζητήσεις (με like) , ώστε να μπορείτε να τις ξαναδείτε αργότερα ή θα μπορείτε να κάνετε μία καταχώρηση (πάλι ΔΩΡΕΑΝ) για ένα ακίνητο που θέλετε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε ή να το δώσετε αντιπαροχή προς τρίτους.